KOM SPELEN, LEREN EN PLEZIER MAKEN

KDV de Zandpoort is gevestigd in een pand aan de Anton van Duinkerkenlaan 49 in de wijk de Woerd, in de Meern. Een perfecte locatie met een zeer ruim eigen buitenterrein met een verkeerspleintjes, een groot stuk kunstgras en schaduwdoek, uiteraard omheind met een hek met groen. Verder maken wij gebruik van de direct aangelegen openbare speeltuin met glijbanen, schommels en vooral veel zand. Wij zullen de kinderen bij de Zandpoort de ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen in wie ze zijn, wie ze willen zijn en wie ze zullen worden.

De kracht is dat we staan voor een kleinschalig kinderdagverblijf waar de huiselijke sfeer zoveel mogelijk terug zal komen. Op de groep hebben wij 4 vaste leidsters (Jaimie, Kris, Johanneke en Manon) en zullen alle kinderen de vaste gezichten kennen. Dit zorgt mede voor een veilige en vertrouwde leefomgeving voor de kinderen. Voor jullie als ouder(s) zijn de leidsters en Astrid ook de directe aanspreekpunten. Wij werken ook met vaste invallers voor wanneer nodig, wij zien dat dat erg goed gaat op de groep en de kinderen zijn daarin ook flexibel. Vaste gezichten is echt iets waar wij voor staan.
Ieder kind heeft op de Zandpoort een mentor, dit is een leidster die de ontwikkeling van het kind bij houdt aan de hand van observaties volgens het kindvolgsysteem Pravoo. De ouders hebben minimaal 1x per jaar een 10 minuten gesprek met de mentor.
Er wordt op de groep gewerkt aan de hand van thema’s, deze worden bepaald aan de hand van de seizoenen, wat er speelt bij de kinderen, naar aanleiding van het programma UK en PUK, of peuteractiviteitenweb. We spelen zo goed als elke dag buiten en daar spelen de leidsters met de kinderen mee zodat de kinderen zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Op de groep werken we met een vast ritme, binnen komen, vrij spelen, fruit eten aan tafel, liedjes zingen en voorlezen, activiteiten doen, lunchen aan tafel, slapen, activiteiten doen, een tussendoortje aan tafel, voorlezen en zingen, vrijspelen of lekker aan tafel een activiteit doen en dan is de dag alweer voorbij. Zo maken we er in een vogelvlucht gezellige dag van met elkaar.

Onze leidsters

ASTRID STAM
ASTRID STAMEigenaar
Altijd beschikbaar
JOHANNEKE
JOHANNEKELeidster
Aanwezig op: di, wo, do & vr
KRIS
KRISLeidster
Aanwezig op: ma, di, wo & do
JAIMIE
JAIMIELeidster
Aanwezig op: ma & di
MANON
MANONLeidster
Aanwezig op: ma, do & vr
Inval
Aanwezig op:

Onze kinderen zijn nu 3 en 1,5 jaar en zitten vanaf het begin op de opvang. Wij hebben deze plek gekozen vanwege de kleinschaligheid, huiselijkheid, het vaste team en het directe contact. De leidsters zijn erg betrokken bij de kindjes en je ziet echt dat ze hun best doen om de kinderen zich zo thuis mogelijk te laten voelen en ze de ruimte te geven om ze te laten zijn wie ze zijn. En dat Lukt! Onze kinderen hebben het naar hun zin, ze kunnen er heerlijk spelen en ontwikkelen en mooie avonturen beleven!

Dirk en Marijt

Onze kinderen gaan / gingen altijd met veel plezier naar de Zandpoort! Het kleinschalige spreekt ons vanaf het begin erg aan. Dat houdt in dat er één groep is, waardoor het overzichtelijk is en dat zie je ook terug in de vaste leidsters op de groep en de persoonlijke benadering. Er wordt met thema’s gewerkt, waar de kinderen echt wat van opsteken. Voor de oudste kinderen is er wat extra uitdaging of een activiteit die aansluit bij hun leeftijd. Daarnaast spelen ze als het kan buiten en gaan ze er met regelmaat met de hele groep of een klein groepje op uit. Astrid zal ook altijd mee denken wanneer je extra opvang nodig hebt en blijft continu bezig met verbeteren. Kortom, wij zijn erg tevreden!

Benno en Linda

Via 1 van beide links kunt u uw zoon/ dochter inschrijven. Helaas hebben wij voor het KDV wel een wachtlijst

Let op, Peuterpraat is enkel voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

De Zandpoort

Openingstijden

maandag: 07:30 – 18:00 uur
dinsdag: 07:30 – 18:00 uur
woensdag: 07:30 – 18:00 uur
donderdag: 07:30 – 18:00 uur
vrijdag: 07:30 – 18:00 uur

Contactgegevens

Adres:
Anton van Duinkerkenlaan 49

3454LP de Meern

E-mail:
info@kdvdezandpoort.nl (voor aanmeldingen en alle vragen)

Telefoon:
06 80 12 86 63 (Locatie)
06 10 90 72 00 (Astrid Stam)

030 66 28 88 1

Volg ons op facebook

Peuterpraat

Openingstijden

maandag: 08:00 – 18:00 uur
dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
woensdag: 08:00 – 18:00 uur
donderdag: 08:00 – 18:00 uur
vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
Wij zijn 48 weken per jaar geopend wat inhoudt dat we 4 weken in het jaar gesloten zullen zijn. 3 weken in de zomervakantie van midden Nederland en week 52 zijn wij gesloten in 2023.

Contactgegevens

Adres:
Alendorperweg 103

3451 GL Vleuten

E-mail:
peuterpraat@kdvdezandpoort.nl (voor aanmeldingen en alle vragen)

Telefoon:
06 27 39 32 50 (Locatie)

06 10 90 72 00 (Astrid Stam)