KOM SPELEN, LEREN EN PLEZIER MAKEN

Peuterpraat is een peuteropvang speciaal opgericht voor peuters met een (mogelijke) ontwikkelingsvoorsprong. Wij zijn gevestigd aan de Alendorperweg 103, 3451GL te Vleuten. Dit is een locatie in de kerk aan het lint. Wij hebben daar een eigen ingang en die bevind zich aan de rechterzijde van het gebouw waar u eerst door een hek gaat en daar vind u onze voordeur.

Ons buitenspeelplein bevindt zich direct bij onze voordeur en is veilig omheind door een hek. De kinderen kunnen hier met elkaar spellen doen en lekker motorisch bezig zijn met de fietsen, steppen en andere materialen.

Bij Peuterpraat leren de kinderen dat zij zichzelf mogen zijn door te zijn wie ze zijn. We werken aan de mindset en proberen van de fixed mindset een grow mindset te maken. Doorzetten is heel belangrijk en je hoeft niet alles in 1x te kunnen.

Wij werken met vaste pedagogisch medewerkers op de groep maar zullen wanneer het nodig is ook gebruik maken van invallers.

Per jaar zullen er 2x oudergesprekken plaats vinden waar de observaties van op de groep met u als ouders besproken zullen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om tussendoor dingen te vragen en om eventueel een extra gesprek aan te vragen.

We werken met een vast ritme en zorgen dat we uitdagende thema’s met de kinderen zullen behandelen. Wij willen de leerhonger van deze peuters hierdoor proberen te stillen en te verzadigen.
Elke dag komen we buiten en zullen wij zorgen voor verdieping in de breedste zin van het woord.
De Peers op de groep zijn enorm van belang in het welzijn van de kinderen.

Onze leidsters

ASTRID STAM
ASTRID STAMEigenaar
Aanwezig op: wo
Beschikbaar: ma t/m vr
LUCILLA
LUCILLAAssistent leidinggevende
Aanwezig op: ma, di & wo
JOYCE
JOYCELeidster
Aanwezig op: di
EDITH
EDITHLeidster
Aanwezig op: ma & do
Inval
Aanwezig op:

Onze kinderen gaan / gingen altijd met veel plezier naar de Zandpoort! Het kleinschalige spreekt ons vanaf het begin erg aan. Dat houdt in dat er één groep is, waardoor het overzichtelijk is en dat zie je ook terug in de vaste leidsters op de groep en de persoonlijke benadering. Er wordt met thema’s gewerkt, waar de kinderen echt wat van opsteken. Voor de oudste kinderen is er wat extra uitdaging of een activiteit die aansluit bij hun leeftijd. Daarnaast spelen ze als het kan buiten en gaan ze er met regelmaat met de hele groep of een klein groepje op uit. Astrid zal ook altijd mee denken wanneer je extra opvang nodig hebt en blijft continu bezig met verbeteren. Kortom, wij zijn erg tevreden!

Benno en Linda

Onze kinderen zijn nu 3 en 1,5 jaar en zitten vanaf het begin op de opvang. Wij hebben deze plek gekozen vanwege de kleinschaligheid, huiselijkheid, het vaste team en het directe contact. De leidsters zijn erg betrokken bij de kindjes en je ziet echt dat ze hun best doen om de kinderen zich zo thuis mogelijk te laten voelen en ze de ruimte te geven om ze te laten zijn wie ze zijn. En dat Lukt! Onze kinderen hebben het naar hun zin, ze kunnen er heerlijk spelen en ontwikkelen en mooie avonturen beleven!

Dirk en Marijt

Via 1 van beide links kunt u uw zoon/ dochter inschrijven. Helaas hebben wij voor het KDV wel een wachtlijst

Let op, Peuterpraat is enkel voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

De Zandpoort

Openingstijden

maandag: 07:30 – 18:00 uur
dinsdag: 07:30 – 18:00 uur
woensdag: 07:30 – 18:00 uur
donderdag: 07:30 – 18:00 uur
vrijdag: 07:30 – 18:00 uur

Contactgegevens

Adres:
Anton van Duinkerkenlaan 49

3454LP de Meern

E-mail:
info@kdvdezandpoort.nl (voor aanmeldingen en alle vragen)

Telefoon:
06 80 12 86 63 (Locatie)
06 10 90 72 00 (Astrid Stam)

030 66 28 88 1

Volg ons op facebook

Peuterpraat

Openingstijden

maandag: 08:00 – 18:00 uur
dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
woensdag: 08:00 – 18:00 uur
donderdag: 08:00 – 18:00 uur
vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
Wij zijn 48 weken per jaar geopend wat inhoudt dat we 4 weken in het jaar gesloten zullen zijn. 3 weken in de zomervakantie van midden Nederland en week 52 zijn wij gesloten in 2023.

Contactgegevens

Adres:
Alendorperweg 103

3451 GL Vleuten

E-mail:
peuterpraat@kdvdezandpoort.nl (voor aanmeldingen en alle vragen)

Telefoon:
06 27 39 32 50 (Locatie)

06 10 90 72 00 (Astrid Stam)