Ouders

Hieronder kunt u wat reacties lezen van ouders die hun kinderen op kinderdagverblijf de Zandpoort hebben zitten;

___________________________________________________________________

Wij zijn Dirk-Jan & Caroline en onze kinderen Emma (2,5) & Vera (1) gaan met veel plezier naar de Zandpoort. Na een inschrijving en wachttijd van 2 jaar bij een groot kinderdagverblijf werden we door vrienden geattendeerd op de Zandpoort. Gelukkig kwamen er snel plekjes vrij en inmiddels gaan de kids er nu sinds een half jaar naar toe. Wat voor ons meewoog in de beslissing is het feit dat het alle voordelen heeft van een kinderdagverblijf (professie, bezoek Inspectie, duidelijk dagprogramma, vervanging bij ziekte, overkoepelend orgaan die bijscholing verzorgt, enz), maar tegelijk als extra heeft: 1 vaste leiding, kleine groepen en meer aandacht voor ouder en kind. En niet onbelangrijk: het moet goed voelen als ouder. We zijn vooraf wezen kijken en hadden direct het gevoel dat onze kinderen bij Astrid op een liefdevolle en positieve manier verzorgd zouden worden in een schone, kindvriendelijke omgeving met een leuke tuin. Astrid is verder een persoon die duidelijk en transparant is, dat is zowel naar de kinderen als ons als ouder heel prettig!

U als ouder staat nu misschien voor de beslissing om uw kind naar een kinderdagverblijf te brengen. We hopen dat ons verhaal u helpt in uw besluit om te kiezen voor kleinschalig kdv “De Zandpoort”. Kom langs en u zult zien en voelen dat bovenstaande echt klopt!

____________________________________________________________________

Kdv de Zandpoort is voor onze zoon Daan van 2 1/2 jaar een tweede thuis. Door de rust en aandacht die hij op de opvang krijgt, is Daan na een dagje Zandpoort niet meer vermoeid dan als hij thuis is. En toen Daan na 3 maanden afwezigheid, i.v.m. lange vakantie van ons, Astrid weer zag, liep hij zo weer in haar armen!

Jochem en Elsbeth Aubel